Byens Netværk

 

Kommunikationsplatform for tværfagligt netværk i byggebranchen med udveksling af viden, arrangementer og netværksgrupper

 

Behov

Et attraktivt design og fokus på medlemmerne

Byens Netværk ønskede en opfriskning af deres website både på design- og brugersiden med opbygning af en ny informationsarkitektur med vægten lagt på at optimere og forbedre brugeroplevelsen kombineret med et attraktivt design. Det er samtidig et design, der også signaler, at Byens Netværk følger med tidens udvikling, og har sine medlemmer i fokus.

Foreningens eksisterende website var desuden baseret på forældede moduler og templateopbygning, så der skulle også skabes en fremtidssikret, teknisk løsning.

En stor del af kommunikationen til medlemmerne sker via e-mails, og statistik overblikket var forældet i det tidligere modul. Derfor skulle det nye, indbyggede e-mail marketing værktøj gøre det muligt at målrette kommunikationen til forskellige segmenter ud fra målgrupper og brugeradfærd.

Byens Netværk har sikret et større fokus på medlemmer med deres relancering

Løsning

Responsivt webdesign og automatisserede processer

Websitet er den største kommunikationskanal til de værdifulde medlemmer og rekruttering af nye medlemmer. Formålet med den nye løsning er at bibeholde og intensivere positionen samt imødekomme alle besøgende, uanset enhed de tilgår websitet fra.

Ved at ibrugtage det nye indbyggede e-mail marketing værktøj i platformen, har det nye statistik overblik på e-mail udsendelser været en god hjælp i den daglige opfølgning med adfærd, åbningsfrekvens, klikfrekvens, A/B splittest og mulighed for automatiske (reminder) udsendelser.

Der er arbejdet intensivt med strukturering af information, så det præsenteres visuelt bedst muligt, herunder visning af nyhedsstrømme fra 3 forskellige kilder.

Derudover har Byens Netværk stort fokus på de sociale medier: Facebook og LinkedIn, hvor de nu kan poste nyheder og arrangementer fra websitet direkte på deres sociale kanaler.

For at komme de forældede moduler og CMS opbygning til livs var løsningen derfor, at websitet blev genopbygget i et responsivt webdesign med de nyeste udviklingsmuligheder for at øge performance og give en bedre brugeroplevelse, uanset device. Byens Netværk kunne dermed også få glæde af de mange nye funktioner i Dynamicweb og opnå mere automatiserede processer.

Det tekniske

Dynamicweb All-in-One Online Business Platform

Byens Netværk er udviklet på Dynamicweb All-in-One Online Business Platform og Email Marketing er en central del af kommunikationen med medlemmerne. Det indbyggede Lead tool giver mulighed for at orientere sig om, hvilke organisationer, der besøger sitet.

For at imødekomme brugernes behov og øge brugeroplevelsen på tværs af forskellige platforme, desktop og mobile enheder er løsningen opbygget i responsive design. Dette har været af afgørende betydning for at kunne dels øge tilgangen fra mobile enheder og dels øge konverteringer på tilmeldinger til arrangementer markant.

Ved at nå ud til de mange medlemmer rundt om i København og omegn, for ofte tilmelder de sig et nyt arrangement via en mobil enhed, når de deltager i et igangværende arrangement.

Fakta

  • 400+ virksomhedsmedlemmer

  • 2700+ emailmodtagere

  • 30%+ gennemsnitlig åbningsfrekvens på nyhedsbreve

  • 25%+ gennemsnitlig klikfrekvens på nyhedsbreve, hvilket er højt ift. benchmarks

  • 70% kommer fra desktop, mens de resterende 30% kommer fra mobile enheder.

Om

Byens Netværk

Byens Netværk er et tværfagligt netværk for byggebranchen og alle andre, som er med til at udvikle vores by, København. Foreningen har arkitekter, ingeniører, entreprenører, leverandører, kommuner, ministerier, advokater osv. med og er i dag lidt over 300 virksomhedsmedlemmer.

Netværket samler byggebranchens parter på tværs af brancheskel og fungerer som en platform for netværk og udveksling af viden og idéer. Sammen skaber netværket nye kontakter i branchen, får nye input og opnår øget forståelse for byggeriets udfordringer.

Ved hjælp af medlemmernes ekspertise og samarbejde med andre netværksorganisationer inviterer Byens Netværk til unikke ud-af-huset-besøg med fokus på byggeri, arkitektur, ingeniørkunst og byrum samt læringsarrangementer, debatarrangementer og studieture.

Byensnetvaerk.dk er den største kommunikationskanal til de værdifulde medlemmer og rekruttering af nye medlemmer.

 

"Har du spørgsmål eller vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, så ta' fat i mig allerede i dag"

Relaterede cases

Danske Advokater

Proffesionel kursusbestilling

Dansk Ride Forbund

En fremtidssikret og fleksibel løsning