JO SAFETY A/S

 

Perfion PIM giver effektiv kontrol og styring af produktdata
i en international virksomhed

 

Behov

Et ønske om at samle produktdata 

Ønsket om at ekspandere og udvide til nye markeder var med til at forstærke behovet for at samle al produktdata ét sted, så oprettelse af nye produkter samt vedligeholdelse af eksisterende produktdata kunne effektiviseres og gøres så nemt som muligt.

Før implementeringen af produktdatabasen havde JO Safety ikke en fastlagt og entydig procedure for oprettelse af nye produkter. Det gjorde det besværligt og langsommeligt at oprette og vedligeholde produktdata. JO Safety ønskede derfor at effektivisere processen herom og danne et fundament for styring af produktdata for fremtidige projekter.

JO Safety produkter
Løsning

Overblik over produktdata til gavn for både medarbejdere og kunder

Løsningen blev at implementere en Perfion PIM, der giver mulighed for at samle og håndtere alle produktinformationer i et centralt system. Perfion er samtidig nem at integrere med øvrige it-systemer, såsom ERP-systemer. Derudover er brugerfladen nem at arbejde i, da den på mange måder minder om Excel og derfor er kendt for de fleste.

Med implementeringen af en central produktdatabase, ved medarbejderne hos Jo Safety nu, hvor de skal søge, når de skal finde de seneste priser, produktbilleder og lignende. Det sparer virksomheden for en masse spildtid, de havde før oprettelsen af produktdatabasen.

Løsningen er også faldet i god jord hos JO Safety's kunder, da PIM-systemet gør samarbejdet nemmere og medvirker dermed også til at knytte JO Safety og kunderne tættere sammen. Flere af deres kunder anvendte i forvejen Perfion, hvilket yderligere bekræftede dem i valget af Perfion.

Udtalelse fra JO SAFETY A/S

"Det giver et kick, når du oplever, at du har vundet styringen over den enorme mængde data og mærker, at der ikke er slør i rattet. Så kan du sætte kurs mod andre markeder og trygt bygge nye digitale løsninger oven på det forbedrede og stærke fundament. Det var en langt mere overskuelig verden, der åbenbarede sig. 

Resultatet af det gode arbejde og samarbejde er nu, at vi har en rigtig god database, hvor det er let for os at dele informationer med vores kunder eller internt i virksomheden. Ligesom det er blevet mere struktureret at oprette og tilføje nye produkter. Vi har været rigtig glade for samarbejdet med SMARTPAGE og især Lars, som har stået til rådighed når vi har stødt på udfordringer."

Michelle Andreassen
 Product & Supply Chain Manager

Fremtid

Mulighed for at lancere nye produkter hurtigere og mulighed for at skalering

JO Safety har med Perfion PIM fået en løsning, som giver et solidt fundament for fremtidige projekter der involverer virksomhedens produkter.

Med Perfion PIM kan de nu både lancere nye produkter hurtigere og igangsætte nye større projekter, da de har styr på deres grunddata. Det gør det bl.a. lettere og hurtigere at opsætte nye webshops til nye markeder, hvilket var og er vigtigt for JO Safety.

Om

JO Safety A/S

JO Safety A/S er en af landets førende producenter og forhandler af sikkerhedsskilte og relaterede produkter til sikkerhedsmærkning. De leverer skilte til både offentlige og private virksomheder i alle størrelser.

De har mange års erfaring inden for flere forskellige facetter at trykkeribranchen og har specialiseret sig i produktion- og lagerstyring, hvilket gør de har dag-til-dag levering på størstedelen af deres standardskilte.

Selvom de størrelsesmæssigt er en forholdsvis lille virksomhed, har de fået stor glæde af PIM.

Få kontrol over produktdata med et PIM-system

PIM-systemer er forretningssoftware, som gør det muligt at organisere og effektivisere arbejdet med produktdata i virksomheder.

Med et PIM-system i din virksomhed udføres oprettelse-, berigelse- og vedligeholdelse produktdata i ét centralt system. Det sparer tid, og minimerer risikoen for menneskelige fejl.

Hos Smartpage ved vi, hvordan I får det meste ud af et nyt PIM-system, eller udnytter det eksisterende maksimalt.

 

"Har du spørgsmål eller vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, så ta' fat i mig allerede i dag"

Relaterede cases

Uno-X

En selvbetjeningsportal der giver kunderne fleksibilitet

Kjær Sommerfeldt App

Brugervenlig app med integration til Perfion og NAV