Kjær Sommerfeldt App

 

Brugervenlig app med integration til Perfion og NAV

 

Behov

App til sælgere, engroskunder og resturanter

I dag er det ikke kun til private formål vi henter apps - vi er efterhånden blevet så trygge ved app-teknologien, at vi også anvender dem i forretningssammenhæng. Og så er det lille ikon på smartphonens hjemmeskærm, også med til at styrke relationen og forholdet mellem virksomheden og kunderne. 

Det var bl.a. grundene til, at Kjær & Sommerfeldt ønskede at få bygget en app, der både kan anvendes af deres sælgere, engroskunder og restauranternes personale.

App'en blev lanceret i 2015

Løsning

Brugervenligt design med synergisme til webshop

Løsningen har fokus på brugeroplevelsen for alle 3 brugergrupper (sælger, engroskunder og restaurant personale), der via forskellige rettigheder har adgang til forskellige funktioner i app’en.

App’en giver sælgerne mulighed for lynhurtigt at lægge en ordre for en kunde. Engroskunden har altid sin bestillingsliste lige ved hånden og mulighed for at bestille på farten. Tjenerne, der har ’kiggeadgang’ har ikke mulighed for at placere en ordre, man kan altid holde sig opdateret på de vine restauranten sælger. Dette sikrer et højt kendskab til vinene, da Kjær & Sommerfelt via Perfion, har et højt informationsniveau på alle deres produkter. 

Løsningen er bygget i et brugervenligt design, der gør det nemt og overskueligt for brugeren at navigere rundt i app’en. Designet er strømlinet med både B2B og B2C webshoppen, hvilket skaber synergi i kundernes oplevelser i mødet med Kjær & Sommerfeldt. 

I app’en, såvel som i webshoppen, har der været fokus på selvbetjening. Den høje grad af selvbetjening, er nemlig noget kunderne sætter stor pris på og har tilmed medført at forhenværende kunder har skiftet tilbage til Kjær & Sommerfeldt.

Se løsningen i Google Play og App store

Udtalelse fra Kjær Sommerfeldt

”Smartpage har været med fra den tidlige start af vores online-liv. Som kunde har det været en fornøjelse at følge deres udvikling, frem til i dag hvor de kan tilbyde ”hele pakken”, lige fra idé og design til launch – og ikke mindst opfølgning. Det gjorde derfor valget af Smartpage som leverandør af vores nye shop meget enkelt. På den tekniske side har Smartpage stor indsigt i vores systemer, og bidrager derfor væsentligt med at gøre vores hverdag nemmere."

Jesper Cornett Jørgensen
WEB Sales Manager

Det tekniske

Hybrid app der kan anvendes offline

App’en er bygget som en hybrid app, hvilket betyder at den fra start af, er designet til at virke på flere platforme. Hybrid apps blander teknologier fra native og webapps og kaldes derfor også cross platform apps. 

Det betyder at app'en også fungerer uden forbindelse til internettet, hvilket gør, at når du står nede i din vinkælder uden internetforbindelse, har du stadig mulighed for at foretage din bestilling.

Integration

Koblet sammen med NAV og PIM

App’en er ligesom B2B og B2C webshoppen integreret med både NAV og Perfion. Dette sikrer bl.a. at priser og produktinformationen altid er opdateret, da disse vedligeholdes ét sted og minimerer samtidig arbejdsprocessen ved opdatering af produktinformationerne. Dette var især vigtigt for Kjær & Sommerfeldt, da nye årgange af vinene skal erstatte de årgange der løbende udgår. Her gør nedarvningen af produktinformationerne arbejdet, ved lancering af en ny årgang, betydelig lettere. 

Replikeringen af priser og rabatsatser fra NAV, gør det desuden muligt at beregne korrekt ved forespørgsler på app’en og i shoppen. 

Vi er specialister i integrationer og har erfaring med mange systemer.

Læs mere

Om

Kjær & Sommerfeldt

Kjær & Sommerfeldt er Kongelig Hofleverandør og har med Københavns ældste vinhandel solgt vin siden 1875. Gennem årene har porteføljen udviklet sig med de ændrede behov og leverandørlisten rummer i dag mere end 45 partnere fra hele verden.

De er en dynamisk og kundeorienteret virksomhed, hvor deres mere end 140 års erfaring kombineret med høje krav til kvalitet og service har skabt stor tillid hos både leverandører og kunder. De er en af landets mest betydningsfulde leverandører til hotel & restaurations-sektoren og erhvervslivet, og de leverer vin til mere end 1.200 virksomheder og 1.500 hoteller, restauranter og caféer.

 

"Har du spørgsmål eller vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, så ta' fat i mig allerede i dag"

Relaterede cases

Danske Advokater

Proffesionel kursusbestilling

DanKaf

Hvor hurtig kan man komme i luften med en integreret webshop?