Milestone

 

De mange byggeklodser gør løsningen fleksibel

 

Behov

Større krav til sitets tekniske kunnen

Behovet for et nyt website opstod da sitet, grundet effektiv produktudvikling, gav kunderne mulighed for at sammensætte en ordre, der rent teknisk ikke kunne lade sig gøre. Milestones effektive udvikling af både hardware og software til overvågning, gav kunderne mulighed for nye produktsammensætninger. Sammensætninger der satte større krav til deres løsning. 

Milestones tidligere site var en løsning de selv havde udviklet. I første omgang var behovet og ønsket derfor, at flytte løsningen over på en standardplatform og derigennem løfte sitets tekniske kunnen. 

I takt med at processen skred frem, steg også behovet for et forretningsmæssigt løft. Derfor kom UX, design og brugerejsen i fokus, i lige så høj grad som det teknsike. 

Løsning

De mange byggeklodser gør løsningen fleksibel

Dynamicweb er i løsningen blevet udbyttet til fulde. Løsningen gør brug af mange standardkomponenter, hvilket har begrænset mængden af tilpasninger.

Det begrænsede brug af specialkode, gør løsningen fleksibel og nem at redigere, udvide og anvende. 

På nuværende tidspunkt anvendes websitet primært af Milestones distributører og interne supportmedarbejdere, men den nye løsning gør det nemt at udvide til at forhandlerne også kan anvende sitet.

Integrationer

'Levende' data der konstant ændrer sig

Løsningen er integreret til; External Identification, Think Tecture, Costumer Center, Live Integration, NAV og E-Commerce. 

Think Tecture, der er en single sign-on service, sikrer at brugerne kan anvende samme loginoplysninger på tværs af forskellige platforme. Dette er nødvendigt, da Milestone har mange forskellige sites og kontaktpunkter, herunder et E-Commerce site, website og site for licens-download. 

Da Milestones data er ’levende’ og dermed konstant ændres, er det vigtigt, at brugeren altid præsenteres for den nyeste data i form af priser og lagerstatus, hvorfor løsningen er integreret til Live Integration. Når brugeren åbner et flow i brugerrejsen, er der derfor direkte hul igennem til NAV, som yderligere har fat i Sale Force og kundens licens-database. Dette gør at de informationer og valg kunden præsenteres for altid er korrekte og opdaterede. 

Sikkerhed

Blåstempling af Dynamicwebs sikkerhed

Milestones valg af Dynamicweb som Ecommerce platform, kan ses som en blåstempling hvad angår sikkerhed. Som verdens største producent af hardware og software til videoovervågning er det nemlig helt essentielt at vælge en platform med høj sikkerhed. 

Sikkerheden blev derfor, under hele processen, løbende testet og optimeret, så sikkerheden er i top.

UX

Kompleks bestillingsproces gjort nemt og overskueligt

Selve bestillingsprocessen kan være meget kompleks, da der skal tages mange valg - valg som alle påvirker de videre muligheder. Fokus var derfor at gøre denne proces så nem, overskuelig og hurtig som muligt. 

Valget faldt på flow-navigation, frem for step-by-step og dropdown checkboxes, som Milestone tidligere anvendte. 

Dette skyldtes, at brugeren ved flow-navigation kun bliver præsenteret for få valg ad gangen og at disse valg var med til at forme den videre brugerrejse. På den måde blev brugerrejsen individuel og gennemskuelig. Designet gør det desuden muligt for brugerne nemt og hurtigt at se og ændre tidligere valg. 

Flow-navigationen er konfigureret, så brugeren ikke kan foretage valg, der rent teknisk IKKE er muligt. En væsentlig udfordring ved den tidligere løsning.

Flow-navigationen er desuden valgt ud fra tanken om, at dette lægger op til at tilkøbe ad-ons og support i takt med at brugeren bevæger sig gennem flowet.

For at sikre den bedst mulige løsning er sitet løbende i udviklingsprocessen blevet brugertestet af udvalgte kunder. Her blev det bekræftet, at flow-navigationen gjorde indkøb langt mere overskueligt og eventuelle misforståelser i tekster, navigation og deisgn blev rettet.

Smartpage har både stået for deisgnet af Front-end og Back-end i løsningen.  

Overvågning Milestone
Om

Milestone Systems A/S

Milestone er førende leverandør af video management-software og hardware til overvågning. Siden 1998 har de leveret high quality business video platform software, men sælger i dag også hardware til videoovervågningen. Grundet de konstant voksende krav til overvågning og sikkerhed har Milestones en voldsom produktudvikling. Den danske virksomhed har fortsat hovedsæde i Danmark, men leverer til det meste af verden og har i dag mere end 150.000 installationer på verdensplan. 

 

"Vil du høre mere om løsningen? Jeg kan fortælle dig om mulighederne."

Relaterede cases

GASA GROUP

En international B2B webshop der lever op til markedets forventninger

Hyundai | Nic. Christiansen Group

Effektiv salgskanal designet til forskellige brands