SGM Light

Design og teknologi i højsæde

Behov

Et onlineunivers der giver kunderne en fornemmelse af hvad produkterne kan

For SGM Light er det det visuelle der tæller. Men det betyder ikke at det tekniske nedprioriteres. Hverken i deres produkter eller på deres websitet, der derfor trængte til en opdatering.  

SGM light ønskede et online univers, hvor deres kunder kan få en fornemmelse af, hvilke unikke visuelle oplevelser deres produkter kan skabe.  

Og med deres meget detaljeret produktinformationer, havde de desuden behov for at kunne vedligeholde og opdatere disse informationer ét sted.  

De havde derfor brug for et website, hvor designet, i lige så høj grad som teknologien er i højsæde – og det fik det! Se løsningen her.  

Løsning

Dynamicweb inteteret med Perfion PIM

Løsningen er bygget på Dynamicweb 9 med integration til PIM-systemet Perfion.  

Med et PIM-system har SGM Light nu mulighed for at vedligeholde og opdatere alle deres produktinformationer ét sted. Dette gør arbejdet med produktdataen nemmere, hurtigere og dermed mere overskuelig.  

Dette var nødvendigt, da alle SGM Light's produkter har en lang liste med specifikationer, der indeholder de nødvendige oplysninger om produkterne og derfor altid skal være opdateret.  

Udover specifikationerne, styres og vedligeholdes alt fra produkt/case-billeder og videoer til produktmanualer og illustrationer også i Perfion.  

Løsningen er et meget visuelt og designmæssig flot website, der skal være med til at sælge deres produkter, på trods af det ikke er en klassisk B2B webshop. Priserne fremgår nemlig ikke på websitet, da kunderne skal bede om at få tilsendt et tilbud. Salget forgår derfor ikke direkte gennem websitet.  

Websitet skal derimod nærmere ses som et udstillingsvindue, hvor SGM Light gennem deres blog, nyheds og videosektion desuden kan markedsføre og uddanne deres kunder i produkterne samt oplyse om nye spændende produkter og features. 

Løsningen er også integreret med mailsystemet ActiveCampaign, der håndterer virksomhedens e-mail markedsføring. 

Design

Designet skal stemme overens med virksomhedens visuelle identitet

For SGM Light er det vigtigt at deres website stemmer overens med deres meget æstetiske og visuelle identitet. Derfor er sitet i dag designmæssigt langt over standarden.  

Under udviklingen af webdesignet, blev der sat fokus på brugeroplevelsen og de helt små detaljer, der skulle være med til at gøre websitet unikt. 

På forsiden er parallex scrolling bl.a. blevet anvendte. En teknik der gør at billede og tekst rykker sig uafhængigt af hinanden. Denne effekt er med til at skabe dybde i websitet og gør oplevelsen mere interessant. En lækker detalje, der som sagt kan ses, når du scroller ned over forsiden.  

Gennem hele forløbet har der været en tæt dialog mellem SGM Light og vores designer, omkring valg af alt fra farver og fonte til billeder og videoer.

Om

SGM Light

SMG Light udvikler og producerer lysopsætninger til både arkitektur og events i alle størrelser. De er førende inden for deres felt, med over 40 års erfaring inden for ’entertainment lighting’ og har kunder i det meste af verden.

Men selvom, de også internationalt er en stor spiller på markedet for lysopsætning, har de rødderne godt plantet i den aarhusianske muld, hvorfra hele produktionen og produktudviklingen foregår.

 

"Vil du høre mere om løsningen? Jeg kan fortælle dig om mulighederne."

Relaterede cases

JO SAFETY A/S

Et ønske om at samle produktdata

Danske Advokater

Proffesionel kursusbestilling