Dynamicweb - Den eneste platform, der samler CMS, PIM, webshop og Marketing

 

Levér effektive kundeoplevelser på tværs af digitale kanaler med en integreret platformsløsning

 

Én samlet platform
til hele din digitale verden


Folk shopper på unikke og forskellige måder. Selv indenfor kategorier og produkter adskiller rejser sig radikalt. Så, ikke 2 kunderejser er helt ens. Og et køb signalerer ikke nødvendigvis afslutningen på en rejse. Dagens shoppere kontrollerer deres vej til køb og kan udforske tusindvis af kategorier, mærker og produkter til hver en tid. De mange muligheder betyder, at virksomheden, for at ramme køberne, ofte skal bruge mange værktøjer og kommunikere på mange kanaler. 

Hos Smartpage fokuserer vi på din overordnede forretningsstrategi og virksomhedsmål, dine kunder, ressourcer og processer og bringer denne viden til live. Det gør vi ved at optimere din digitale forretning og oprette webløsninger, der er fuldt integreret med ERP / PIM, digital marketing, kommunikation og design.

Er du i tvivl om hvad en platformsløsning kan gøre for dig og din virksomhed?


Smartpage tilbyder en platformsløsning for at give den bedste kundeoplevelse:

  • Ét univers, uendelige muligheder – Vi arbejder med alt fra B2B løsninger til selvbetjeningsportaler. Kan du tænke dig til det, kan vi lave det
  • Øg fleksibiliteten i din organisation ved at bygge Apps med lavt kodeindhold
  • Forbind hundredvis af datakilder i ét system med dynamiske dashboards og rapporter


Vi arbejder med den eneste platform der samler CMS, PIM, Webshop og Marketing. Læs mere om alle dine muligheder i brochuren.

Download vores brochure

Vi er førende Dynamicweb partner


SMARTPAGE er Premium Solution Partner hos Dynamicweb, og derfor er vi blandt de få bureauer, som har direkte adgang til Dynamicwebs udviklere. Det betyder, at vi præger systemets fremtidige muligheder og udvikling.

Vi er desuden rigtig stolte af, at vi har vundet priserne for ”Årets Dynamicweb Partner”, ”Best-in-Class Solution” og ”Most Valued Developer” for årene 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 og 2018.

Vi går meget op i certificeringer, derfor sørger vi altid for at vores certifikater hos Dynamicweb er opdateret, så vi har den nyeste viden.

Læs mere om Dynamicweb.

Kontakt os allerede i dag!


"Har du spørgsmål eller vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, så ta' fat i mig allerede i dag."


Anders Ebdrup

CEO / Solution Architect  |  (+45) 24 94 88 47  |  ae@smartpage.dk