Vil du være en del af holdet?


Vi er altid på udkig efter nye talenter, som er klar på at hoppe
med på vores vækstrejse!

Leder du efter et fantastisk sted at være?

Så er du havnet det rigtige sted! Vi gør nemlig meget ud af, at vi på vores kontorer i Valby og Aalborg har et sundt, uformelt og sjovt arbejdsmiljø. Derfor har vi også massageordning til de ømme skuldre, PlayStation, Mario Kart (naturligvis på Nintendo 64), bordfodbold, dart, citronmåner og filmklub.

For vi ved at magien opstår, når nørder arbejder sammen. Det kommer hurtig til udtryk, når der bliver diskuteret JavaScript, .Net, C#, CSS3, xslt, HTML5, Frameworks, Dynamicweb, design, KPI'er og PIM-systemer. Ja, listen er meget lang!

Skal du være en del af teamet? Så hold øje med siden her, hvor vi løbende slår stillinger op. 

Ledige stillinger

Ledig stilling - Frontend udvikler hos SMARTPAGE

FRONTEND UDVIKLER

📍 VALBY

Ledig stilling - Fullstack udvikler hos SMARTPAGE

FULLSTACK UDVIKLER

📍 VALBY

Ledig stilling - Webudvikler hos SMARTPAGE

WEBUDVIKLER

📍 VALBY

Vi leder altid efter dygtige folk!

Har du erfaring med programmering, projektledelse eller forretningsudvikling? Eller mener du at dine kompetencer, vil passe perfekt ind i vores team?

Så send os en uopfordret ansøgning og CV til os på job@smartpage.dk 👈

Hvordan er det at arbejde hos os?

The basics - det der bare skal være styr på!

Medarbejderudvikling hos SMARTPAGE

Medarbejderudvikling

Udvikling = vækst. Det gælder også for mennesker. Vi giver hele tiden vores medarbejdere muligheden for styrke deres færdigheder og kompetencer gennem kurser, uddannelser, personlig sparring, osv.

Pension hos SMARTPAGE

Pension

Alle vores fuldtidsansatte tilbydes pensionsordning.

Feriemuligheder hos SMARTPAGE

Ferie

Vi tilbyder 5 ugers ferie. Vi holder lukket i uge 29 og 30 – og igen mellem jul og nytår. Der tager vi alle sammen lidt velfortjent ferie.

Sygeforsikring hos SMARTPAGE

Sygeforsikring

Sunde og friske medarbejdere = glade medarbejdere! Derfor tilbyder vi alle fuldtidsansatte en sundhedsforsikring.

Arbejdspladsen - den daglige gang hos os

Arbejds- & flextid hos SMARTPAGE

Arbejds- & flextid

Vi er fleksible, hvis du gerne have mere frihed. Frihed under ansvar. Vi værdsætter en god work-life balance, så hverdagen kan hænge sammen. Derfor kan du nogle dage tage computeren under armen og tage arbejdsdagen derhjemme. Men vi er også sociale mennesker, så vi vil helst bruge tiden sammen med dig på kontoret!

Få indflydelse hos SMARTPAGE

Indflydelse

Vi er et ambitiøst team af medarbejdere, der værdsætter nytænkning og inspiration. Så har du lyst til at få indflydelse på dine arbejdsopgaver, så får du det.

Frokost hos SMARTPAGE

Frokost

Sund, lækker og varieret kost er essentielt for en produktiv dag på kontoret. Vi har en sød køkkenassistent, som anretter lækker “tag-selv” måltider i løbet af dagen, så du har nok “brain fuel” til resten af dagen. Og fredag er der fællesmorgenmad - mums!

Kaffe & te hos SMARTPAGE

Kaffe & te

“Barista: How do you take your coffee? Me: Very, very seriously.” - der er altid frisk kaffe i automaten, så arbejdsdagen får den bedste start ;-)

Så´ der fest - hvad vi laver efter arbejde

Fredagsbar hos SMARTPAGE

Fredagsbar

Når man har sin egen hjemmebyggede bar, så skal den også bruges! Vi snupper derfor en gang imellem en kold øl (eller sodavand) til fyraften. Så kan vi sende hinanden ordentligt afsted på weekend.

Spil hos SMARTPAGE

Spil

Selvom at vi bruger meget tid bag en skærm, så afholder det os ikke fra at banke hinanden i FIFA på storskærm. Og hvis kampen ikke skal foregå på vores PlayStation®, så kan du i stedet udfordre dine kollegaer til en omgang bordfodbold – taberen giver næste omgang ;-)

Fester hos SMARTPAGE

Fester

Det hænder, at vi får lyst til at holde en lille sommerfest eller julefrokost – der gør vi en dyd i at lave festlige indslag og lege, servere god mad og ikke mindst mixe de festligste drinks i baren.

Sociale arrangementer hos SMARTPAGE

Sociale arrangementer

En gang imellem får vi lyst til lave noget andet end Javascript eller Digitale strategier - når det sker arrangerer vi f.eks. LEGO-byggedag, biografklub, fisketure eller teambuilding-dage. Vi elsker at hygge sammen uden, at der behøver at gå arbejde i den hver gang!

Teamet hos Smartpage

VIL DU TIPPES OM LEDIGE STILLINGER?

Tilmeld dig vores Karriere-nyhedsbrev.

Her sender vi KUN opdateringer vedr. ledige stillinger!

Dine data vil blive behandlet som beskrevet i Privatlivspolitikken