Vil du være en del af holdet?

Vi er altid på udkig efter nye talenter, som er klar på at hoppe med på vores vækstrejse!

Leder du efter et fantastisk sted at være? 

Så er du havnet det rigtige sted! Vi gør nemlig meget ud af, at vi på vores kontor i Valby har et sundt, uformelt og sjovt arbejdsmiljø. Derfor har vi også massageordning til de ømme skuldre, PlayStation, Mario Kart (naturligvis på Nintendo 64), bordfodbold, dart, citronmåner og filmklub. 

For vi ved at magien opstår, når nørder arbejder sammen. Det kommer hurtig til udtryk, når der bliver diskuteret JavaScript, .Net, C#, CSS3, xslt, HTML5, Frameworks, Dynamicweb, design, KPI'er og PIM-systemer. Ja, listen er meget lang!

Skal du være en del af teamet? Så hold øje med siden her, hvor vi løbende slår stillinger op. 

Ledige stillinger

 

| Frontend

Udvikler 

Valby

 

| Fullstack

Udvikler ›

Valby

Hos Smartpage leder vi leder altid efter dygtige folk! 

Har du erfaring med programmering, projektledelse eller forretningsudvikling? Eller mener du at dine kompetencer, vil passe perfekt ind i vores team?

Så send os en uopfordret ansøgning og CV til os på job@smartpage.dk

 

| Webudvikler ›

Valby

Hvem er vi?


Smartpage er digital sparringspartner for B2B- og B2C virksomheder.  

Vores kernekompetencer er e-handelsløsninger, digital strategi, digital marketing samt integration. Derudover er vi stærke i PIM, apps, samt Power BI. Baseret på disse kompetencer, har vi gennem flere år hjulpet mange virksomheder med at få succes med deres e-handel. Her har vi bl.a. fokuseret på integration med NAV, AX, D365 og Business Central for at sikre, at deres forretning og IT går op i en højere enhed. Vi har således kombineret forretningsforståelse, produktdata håndtering, brugerindsigt, teknisk udvikling og integration til komplicerede ERP systemer. Sidst men ikke mindst har vi høstet megen ros fra vores kunder, da de brugervenlige løsninger vi har udviklet, har haft stor indflydelse på deres e-handel. 

Kort sagt, er vi stolte af at skabe avancerede omkostningseffektive løsninger for vores kunder.   

Vi er således dedikerede og har i flere år arbejdet sammen med progressive partnere, og vi sørger altid for, at vore medarbejderes kompetencer er fuldt opdaterede med den nyeste viden. 

Som en del af Smartpage skal man glæde sig til at komme på arbejde, og vi gør derfor meget ud af, at alle på kontoret har et sundt og sjovt arbejdsmiljø. 

Teamet hos Smartpage