E-handel

Få en succesfuld webshop, der understøtter og sikrer kunderejsen helt frem til kassen.

Med en Dynamicweb løsning får du en skalerbar webshop, der har fundamentet til at skabe vækst!

Skab den bedste købsoplevelse

Din webshops skal skabe den bedste købsoplevelse for præcis din målgruppe. Dette indebærer webshoppens evne til at motivere til køb og sikre afslutning af køb. Din shop sikre den rigtige kombination af brugerinteraktion og brugeroplevelse.

Vores webshopløsninger er baseret på Dynamicweb, der anvendes til mere end 4000 webshops worldwide. Du får dermed en gennemprøvet webshopløsning, der konstant videreudvikles.

Case

| Härkila, Seeland, Outfit International

 

Ny webshop vækster med 500%

En ny webshop på det franske marked skabte grundlaget for yderligere international vækst

Vi er Danmarks førende Dynamicweb Partner

Vi er passionerede for ecommerce. Vi arbejder målrettet med Dynamicweb All-in-One konceptet til store og små løsninger. Vi har høj teknisk viden og udnytter alle mulighederne, så vores kunder for den mest optimale løsning. Dette dedikerede arbejde har ført til flere priser, bl.a. som Årets Dynamicweb Partner 2019/2020.

 

Vi har værdsat Smartpage’s meget professionelle og seriøse måde, hvormed de har kørt hele udviklingsprocessen"


"Projektledelsen har været meget professionel og de har været åbne og ærlige i forhold til ressourcer og deadlines. De var desuden dygtige til at sætte sig ind i vores forretning og vores behov. Kort sagt har Smartpage ageret professionelt og været en vigtig sparringspartner.”


Kent Andersen  |  Koncern IT Chef/Group IT Manager

 

Case

| Hyundai | Nic. Christiansen Group

| Bliv klogere på E-handel

 

Case

| Härkila og Seeland

 

Case

| Hyundai

 

Case

| Milestone

 

Case

| RealMæglerne

Vi står klar med digital rådgivning


Du kan altid ringe på +45 61 66 77 99


Vi rådgiver danske såvel som udenlandske virksomheder

Din virksomheds webshop


Vigtigheden af din virksomheds online tilstedeværelse har du sandsynligvis ofte stødt på. Dette skyldes, at forbrugerne både indhenter inspiration og informationssøger online. Her skal din webshop naturligvis skal være en del af disse søgeresultater. Med den rette webshop vil du kunne få mange nye kunder – både i Danmark og i udlandet, og dermed danne den rette webshop med flere sprog og salg til udlandet. Med baggrund i disse centrale faktorer er det væsentligt at overveje, hvorledes din virksomheds webshop er anvendelig og tilpasset den målgruppe du henvender dig til.

Om dit mål som virksomhed er at skabe en hjemmeside med B2B webshop, ekspandere din webshop til udlandet eller danne øget kendskab blandt kunder, vil Smartpage kunne bane vejen for din nye webshop. Identificer behovet for din virksomhed, og overvej hvordan det skal realiseres. Vi vil i fællesskab kunne tage en strategisk beslutning, der vil danne grundlaget for en fremtidssikret løsning for din virksomhed. Din virksomhed vil herefter kunne levere aktuelle kundeoplevelser med en integreret platformsløsning.

Lad Smartpage guide dig

Smartpage er et webbureau med speciale i e-handelsløsninger, hvor udvikling af design, din digitale forretning og integrationer til din virksomheds webshop med NAV, AX, D365 og PIM er i fokus. Vores webløsninger er baseret på Dynamicweb, som gør din virksomhed skalérbaruden behovet for at ansætte flere medarbejdere. Styring af både content, webshop, digital marketing og integrationer i én og samme løsning, gør det nemt for én enkelt person at håndteredin virksomheds webshop. Med en Dynamic website vil der ikke være behov for adskilligestyresystemer, da vores All-in-One platform samler CMS, webshop, Product Information Management og Marketing i én løsning. Dynamicweb er konstrueret til at dine kunder vil opnågode oplevelser gennem alle platforme og digitale kanaler.

Få den rette vejledning hos os

Smartpage vil kunne levere alt fra den typiske webshop til specialiserede webshops med flere sprog, samtidig med stort fokus på din virksomheds salgsprocess. Ved oprettelse af sådanne webshops vil der være diverse faldgruber, hvor Smartpage vil kunne danne rammerne for et stabilt udgangspunkt. Smartpage står til rådighed når vejledning er nødvendig for at indfri jeres strategiske digitale mål. Vi bestræber os på at eksekvere jeres specifikke ønsker og visioner, når det kommer til e-handelsløsninger og webshop.

 

"Har du spørgsmål eller vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, så ta' fat i mig allerede i dag"

Øvrige kompetencer

 

| UX & Design

Vi analyserer, designer og optimerer

 

| PIM

Få styr på alle dine produktdata med PIM

 

| Integration

Få integration til PIM, ERP og andre systemer

 

| Amazon

Vi kan hjælpe dig hele vejen