Vi bygger solide integrationer

Få en stærk forbindelse mellem dit ERP, PIM eller andre systemer

Vi er førende leverandør af integrerede webshops


Webshop med live integration til Dynamics NAV, AX, D365 og Business Central 

Med Dynamicweb og Microsoft NAV, AX, D365 eller Business Central bliver du i stand til at levere en konsistent oplevelse på tværs af alle digitale kanaler og enheder. Løsningen er skalérbar og kan nemt modificeres og udvides til at understøtte dine forretningsprocesser. Det gælder både B2B, B2C webshops samt shops med self service portaler.

Derfor vil integration gavne jeres bundlinje


Din virksomhed har sandsynligivs mange systemer og processer, der knytter hele den digitale forretning sammen. Derfor er integration en nødvendighed for at kunne automatisere jeres processer og optimere jeres forretning. Hos Smartpage har vi styr på processer og integrationer, og vi har været med til at binde et utal af systemer sammen.

Vi er forretningsorienterede specialister i integrationer


Med udgangspunkt i vores forretningsforståelse og tekniske kompetencer lægger vi ud med at kortlægge jeres nuværende processer og systemer samt identificere optimeringsmulighederne. På den baggrund skaber vi en løsning, der trækker data ind og ud af de forskellige systemer, så processerne flyder optimalt. Således sikres det også, at data'ene er korrekt på shoppen.

Værdiskabende

integrationsmuligheder

Skab unikke kundeoplevelser
 

  • Kundespecifikke kataloger, priser og vilkår 
  • 24/7 selvbetjening på tværs af alle digitale kanaler 
  • Optimering af forsendelser med lagerinformation i realtid

Optimerede forretningsprocesser
 

  • ​Optimér din forretning med hurtigere order to cash
  • Genbrug eksisterende logik fra dit økonomisystem 
  • Optimér flowet i hele din supply chain med integration 

Standard Integrationer
 

  • Webshop integration til NAV, AX, D365 og Business Central 
  • Marketing integration til Dynamics CRM 
  • Samt andre standard integrationer, så udviklingstid skæres drastisk ned 

Automatiser dine processer med integration


Integration kan være nødvendigt, når du behandler store mængder data til forskellige målgrupper med vidt forskellige behov. Dette var tilfældet for RealMæglerne, der ønskede større engagement og salg. For at imødekomme udfordringerne, blev både enkle og komplekse moduler bygget ind i Dynamicweb, til at sikre muligheden for integration til eksterne udbydere for RealMæglerne. 

Optimer din forretning med fuld integration


En fuld integration til Microsoft Dynamics NAV med Dynamicweb som løsning, sikrede for 55°Nord en fleksibel, stabil og fremtidssikret B2B- og B2C-løsning. En kompliceret løsning med Microsoft Dynamics NAV, gjorde processen vedrørende kundespecifikke elementer både enkel, håndterbar og optimeret for 55°Nord. 

Spar tid på vedligeholdelse


Med en integration mellem Dynamicweb og Dynamics AX, sparer I tid på vedligeholdelse af vare- og kundedata både i jeres økonomisystem og i jeres webshop. Med vores tekniske baggrund er I sikret en solid og gennemprøvet integration. Vores erfaring og faglighed gør os til førende leverandør af integrede ecommerceløsninger til AX.

Vi har styr på processer og integrationer


Integration til ERP, CRM eller andre systemer  

Som virksomhed har I mange snitflader med jeres kunder, og kontakten til disse foregår i flere forskellige systemer. Samtidig ønsker jeres kunder at kunne købe eller blive serviceret online når som helst og hvor som helst. Med andre ord, via en omnichannel kundeoplevelse.
Kunderne er så at sige overalt hele tiden, og I er derfor nødt til at stå til rådighed for dem overalt - hele tiden. I skal ganske enkelt kommunikere, udstille data og service og sælge til jeres kunder overalt, hvor I møder dem. Og den kunderejse ændrer sig fortsat løbende.

CMS- og e-handelsløsninger 

Smartpage har mange års erfaring med levering af professionelle CMS-løsninger og e-handelssystemer, der forbinder alle kanaler i din B2B eller B2C-webshop.

Vi er Premium Solution Partner samt certificerede eksperter i Dynamicweb, og har hjulpet en lang række virksomheder med deres digitale løsning. Disse løsninger sker i ét CMS-system, som omfatter flere B2B- og B2C-shops, der alle er integreret med samme PIM- og ERP-system samt diverse redskaber til digital marketing. 

Hvad kan Smartpage hjælpe din virksomhed med? 

Med afsæt i en lang række udvikingsprojekter kan vi rådgive dig med at træffe det rigtige valg af CMS-system, webshop eller e-commerce platform. Smartpage designer, udvikler, integrerer og implementerer dit nye CMS-system, din nye professionelle B2B-webshop eller B2C-website. Vi har stor teknisk erfaring med både CMS, Dynamicweb samt en lang række andre systemer. Smartpage leverer alle tekniske integrationer mellem dit CMS-system, PIM-system, ERP-system, CRM-system eller andet. Samtidig kan vi forbinde din e-handelsplatform med systemer til datadrevet digital marketing, opsætte den korrekte tracking, annoncering og retargeting samt e-mailmarketing, som vil få kunderne til finde, vælge og genvælge netop dit website.

Smartpage har altid 15-18 certificerede Dynamicweb specialister til at rådgive din virksomhed.

 

"Har du spørgsmål eller vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, så ta' fat i mig allerede i dag"

Øvrige kompetencer

 

| UX & Design

Vi analyserer, designer og optimerer

 

| PIM

Få styr på alle dine produktdata med PIM

 

| E-handel

Lad os sætte turbo på væksten

 

| Amazon

Vi kan hjælpe dig hele vejen