Få en standard integration mellem Dynamics 365 og Dynamicweb

 

Hos Smartpage er vi specialister i Dynamicweb og forstår at eksekvere Jeres forretningsmæssige behov

 

Få en skalerbar løsning


Med Microsoft Dynamics 365 og Dynamicweb kan du skabe unikke kundeoplevelser på tværs af alle digitale kanaler.


Få en skalerbar løsning der understøtter dine digitale forretningsprocesser og mål – uanset om du ønsker en B2B-, B2C webshop eller selvbetjeningsportal. Hos Smartpage er vores primære arbejdsredskaber ordentlighed og teknisk kunnen og derfor er vores løsninger altid klar til morgendagens brugere og optimeret efter de nyeste standarder.

Smartpage er en super sparringspartner for Jespers Torvekøkken. Vi har fået løftet vores site betydeligt og fået en langt mere fleksibel og stabil integration til Navision. Der er god og klar kommunikation med teamet og en proaktiv tilgang til projekterne

Anna Broeng Nissen

Projektleder - Jespers Torvekøkken
Anna Broeng Nissen

Vi bygger fremtidens løsninger


Sådan arbejder vi hos Smartpage

Plan B er ikke en mulighed
Hos Smartpage har vi bedre styr på det tekniske, end de fleste. Vi springer mellemmænd og mellemregninger over og går direkte fra diagnosticering til eksekvering i tæt dialog med dig. Derfor er plan B er ikke en mulighed.

Sammenhæng mellem dine systemer 
Hos Smartpage bygger vi solide tekniske fundamenter, der virker. Vi skaber sammenhæng mellem dine integrerede systemer, sikrer dig det overblik, der skal til for at gøre det daglige arbejde med systemerne nemmere.

Fra standardfunktionalitet til forretningsudvikling  
Vi flytter den digitale transformation fra kun at handle om teknisk funktionalitet til også at handle om digital forretningsudvikling. Det gør vi ved at kombinere dit kendskab til markedet med vores tekniske kunnen. Sådan skaber vi sammen online succes for din forretning. 

Vi bygger den løsning, der skaber forudsætningerne for og giver dig redskaberne til, at indfri dine digitale og strategiske mål.

Derfor skal du vælge Smartpage

Rådgivning
Vi er den foretrukne samarbejdspartner for Dynamicweb-professionelle, fordi vi løser kundernes problemer. Ganske simpelt. Vi eksekverer med høj faglighed og har bedre styr på det tekniske.

Integration
Vi lægger altid ud med standardintegrationer som fundament, og derefter bygger vi tilpasninger og design på. Vi begynder med basen, og først når det spiller, bygger vi tårnet på. Den tilgang er helt grundlæggende for, at vi kan love dig et system, der virker. Vi forsøger altid at give dig lidt mere end lovet. Det gør vi, fordi vi i arbejdet med at forenkle dine processer og minimere det manuelle arbejde ikke kan lade være med at kaste et blik op på den overordnede arkitektur og spotte nye muligheder for vækst, som ligger lige til højrebenet for jeres forretning.

Vækst

Vi løser ikke kun dine problemer, men udfordrer din online position i forhold til konkurrenternes. Når driften kører som en velsmurt motor, kommer vi med anbefalinger til, hvordan I sætter fart på væksten. Vi løser ikke bare dine problemer, men sigter højt på dine vegne.

Solide tekniske løsninger, der virker.   Punktum. 

Anders Ebdrup

Kontakt os allerede i dag!


"Har du spørgsmål eller vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, så ta' fat i mig allerede i dag."


Anders Ebdrup

CEO / Solution Architect  |  (+45) 24 94 88 47  |  ae@smartpage.dk