Vi er nu en del af Visma

Visma har købt os og vi bliver en del af Co3

Vi er nu en del af Visma

Det nye år starter ud med en spændende nyhed: vi er blevet en del af Visma!

Det nordiske IT-hus har købt SMARTPAGE, som nu bliver en del af digitalbureauet Co3.

Med Co3 bliver vi et Dynamicweb powerhouse!

Vi udvider vores palette af kompetencer ved at forene kræfter og erfaringer med Co3. Når vi slår os sammen bliver vi verdens største Dynamicweb Premium Solution Partner med 41 certificerede konsulenter.

I alt bliver vi knap 100 engagerede medarbejdere i det ”nye” Co3 fordelt på 4 lokationer: Ikast, Aarhus, København og Aalborg.

Sammen med Co3 vil vi fortsætte vores arbejde med at udvikle komplekse e-handelsløsninger for ambitiøse danske virksomheder.​

Visma køber SMARTPAGE og bliver nu en del af bureauet Co3Fra venstre: Christian Poulsen, CEO i Co3, Lars Berthelsen, direktør i Visma Custom Solutions Danmark, Anders Ebdrup, CEO i Smartpage og Mikkel Ulstrup, Partner & Head of Business Development i Smartpage.

Vi har fælles ambitioner

Co3 er en anerkendt spiller på markedet med stor viden indenfor online markedsføring og e-handel. De viser deres mange års erfaring i branchen med løsninger for f.eks. Bloomingville, Actona Company, Møblér, Norlys og mange flere.

De deler vores holdninger om at fokusere på kundernes forretning før teknikken. Sammen har vi en fælles ambition: at vækste vores kunder og indfri deres digitale potentiale!

“Sammen med Visma og Co3 kan vi sætte turbo på vores strategi og betjene større og mere komplekse kunder. I den nye konstellation får vi flere muskler, flere kompetencer og en bredere palette af ydelser. Så da vi fik chancen for at blive en del af dem, slog vi til.” — Anders Ebdrup, CEO, SMARTPAGE

Større båndbredde og mere nærhed

Behovet for B2B/B2C e-handel, digitalisering og online markedsføring vil stige eksplosivt de kommende år. Sammensmeltningen med Co3 gør at vi øger vores båndbredde og får betydeligt flere ressourcer og kompetencer til rådighed. Det kommer vores kunder til gode.

Samtidig udbygger vi vores tilstedeværelse i Midt- og Østjylland, så vi kan være tættere på kunderne i hverdagen.

"Vores mål er at gøre det nemmere for alle virksomheder at skabe vækst gennem e-handel og online markedsføring. Sammen med Smartpage får vi endnu flere muskler til at realisere den vision. Summen af vores kompetencer inden for UX design, online markedsføring og teknologi giver os en stærk og unik markedsposition.” — Christian Poulsen, CEO, Co3

SMARTPAGE bliver til Co3

Hvad betyder det for dig som kunde?

Det betyder, at vi sammen med Co3 får flere hænder og hoveder til at opnå dine digitale ambitioner. Vi kommer til at drive vores forretning, som vi plejer – vi vil bare kunne være endnu mere til stede for jer!

Vi kommer til at skifte navn til Co3 i løbet af første halvår 2022. Christian Poulsen hos Co3 fortsætter som direktør. Derudover fortsætter driften og ledelsen i både Valby og Aalborg uændret.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål eller vil du bare ønske os tillykke? Så kom forbi til et glas eller giv os et ring. Vi vil meget gerne fortælle mere om de gode nyheder.

Anders Ebdrup - CEO, SMARTPAGEAnders Ebdrup
CEO, SMARTPAGE
+45 24 94 88 47
ae@smartpage.dk

Christian Poulsen - CEO, Co3Christian Poulsen
CEO, Co3
+45 32 26 68 50
csp@co3.dk