Derfor skal du vælge Dynamicweb som dit næste CMS-system

Er du på udkig efter et nyt CMS-system?

Måske skal du have et helt nyt website? Måske bare en relancering? Men bottom line er, at du gerne vil have et CMS-system, der kan mere end bare håndtere content. Korrekt?

Så er Dynamicweb et godt valg!

Dynamicweb som en "all-in-one-solution"

Med Dynamicweb får du både CMS, Ecommerce, Marketing og PIM i én platform. Platformen kaldes derfor med god grund for en "all-in-one-solution".

Og så er det en platform med +4.000 internationale kunder – dvs. en gennemprøvet platform i konstant udvikling i takt med kundernes krav.

Populariteten skyldes også at platformen er nem at integrere med andre systemer, såsom Product Information Management systemer, ERP og CRM.

Du får:

 • En skalerbar platform
 • Fleksibilitet i design og indhold
 • Nem integration
 • Et sikkert CMS-system
 • Mulighed for konverteringsoptimering
 • Indbygget SEO optimering
 • Segmenteringsværktøj
 • Brugervenligt layout
 • Mulighed for at styre publiceringstidspunkter
 • Mulighed for at sende nyhedsbreve og automatiseret e-mail flows
 • Split-teste
 • Løbende opdateringer

Perfekt til webshops

Platformen er især velegnet til B2B og B2C shops, da denne del af platformen er enormt veludviklet og perfekt til dig, der gerne vil mere end bare vise dine produkter frem.

Dynamicweb giver dig nemlig mulighed for, at automatisere interne processer omkring online salg og marketing.

Fleksibilitet i design og indhold

Dynamicweb har desuden meget fleksible design og indholdsmæssige muligheder, hvilket giver dig mulighed for, at få et unikt design og komposition.

Systemet er modulbasseret og kan derfor skaleres, så det passer til din virksomheds behov og størrelse, naturligvis i et responsiv design.

Brugervenlig administration

Platformen er samtidig nem at arbejde i for dig som redaktør. Du har nemlig mulighed for både at redigere i indholdet fra backend og direkte på websitet, ligesom det er muligt at oprette og gemme kladder og styre publiceringstidspunktet mv.

Webløsningen er baseret på Microsoft .NET teknologi, der sikrer stabilitet og skalerbarhed.

Med opdateringen af layoutet i administrationen i Dynamicweb 9, får du en backend, der er hurtig og effektiv at arbejde i.

God til global forretning

Dynamicweb understøtter alt fra finsk til kinesisk, inklusive multisites, multisprog, lokal valuta og moms.

Dermed er Dynamicweb oplagt for dig med, eller med planer om, global forretning. Platformen gør det desuden muligt at decentralisere opdateringer til den lokale webmaster.

Sikkerheden i top!

Dynamicweb er et sikkert CMS-system, der modsat open source-systemer, ikke nær så sårbar over for hacking.

Brugerne kan fx ikke lave ændringer, der kompromitterer sikkerheden.

Og så er det et CMS, der opdateres flere gange om året. Der er en god service med løbende driftsovervågning af dit site og en "nødtelefon" ved driftsforstyrrelser.

Klar til GDPR

I overvejelsen af at nyt CMS system mener jeg også, at det er vigtigt at tage højde for den nye persondataforordning, der træder i kraft maj 2018.

CMS-systemer såsom Wordpress og Magento er open source-systemer, som derfor ikke tilgodeser specifik dansk lovgivning. Her er Dynamicweb på vej med en opdatering der sikrer dig ift. den nye lovgivning.

Smartpage har valgt Dynamicweb - hvad vælger du?

Vi har valgt Dynamicweb, da platformen understøtter både vores sælgere, udviklere og designers høje krav. Smartpage er Premium Solution Partner hos Dynamicweb – så vi går selvsagt meget op i at vores certificeringer altid er opdaterede, ligesom vi er med i den konstante udvikling af platformen.


Vi har adskillige projekter bag os og har vundet priser for "Årets Danske Dynamicweb Partner", "Best-in-class Solution" og "Most Valued Developer" for årene 2013, 2014, 2015, 2016 og 2019/2020.

Blog: Smartpage kåret som Årets Dynamicweb Partner 2019/2020

Så hvad siger du - skal dit næste website bygges i Dynamicweb?

 

"Vil du høre mere om løsningen? Jeg kan fortælle dig om mulighederne."