Med over 7.000 deltagere til E-commerce Expo Berlin i starten af februar 2020 modtog Dynamicweb en E-Commerce Germany Award som Den Bedste Ecommerce Platform i Tyskland.

Dynamicweb fortæller: "Prisen tilkendegiver, at Dynamicweb har succes med at levere en Business Suite, hvor brugere ikke længere behøver 3 eller 4 forskellige systemer for at styre deres digitale forretning - men blot 1".  

Blog: Derfor skal du vælge Dynamicweb som dit næste CM-system

Dynamicweb på det tyske marked

Dynamicweb platformen har opnået en stærk position på det tyske marked indenfor e-handel, hvor den har etableret sig som et pålideligt Ecommerce system. 

Den samler nemlig både PIM, Ecommerce, CMS og marketing, så der både er styr på kunder, online salget, kommunikation og marketing, hvilket udgør rammerne i All-in-one løsningen. Desuden integrerer den ind til forretningskritisk data fra Dynamic AX, NAV, D365, Business Central mv. Platformen er således perfekt til både retail, distribution og produktionsvirksomheder.

SMARTPAGE er specialister i Dynamicweb løsninger, og vi står klar med 18 certificerede Dynamicweb-specialister til at rådgive din virksomhed. 

Lad Smartpage rådgive dig

Vil du vide mere om, hvordan din virksomhed kan udnytte de mange fordele ved Dynamicweb?

Kontakt os her, og lad os i fællesskab realisere dine digitale mål.