Et lyspunkt midt i corona-krisen

Der er en opblomstring af nethandel, som vi ikke har set tidligere. Det kan næsten sammenlignes med en travl lørdag i december eller sågar Black Friday.  

Og er du endnu ikke med på den digitale bølge, eller går du med en drøm om at forbedre jeres digitale tilstedeværelse, så er der her et lille lyspunkt.

Lige nu har du nemlig mulighed for at søge om et tilskud på 100.000 kr. fra SMV:Digitals tilskudspulje, til køb af privat rådgivning om digital omstilling og udvikling af e-handel. 

Hvad kan jeg søge til?

Tilskuddet på de 100.000 kr. er for dig, der har en idé til et digitalt projekt, der kan forbedre din forretning, men har brug for en privat rådgiver til at komme i gang med eller gennemføre projektet.  

Du kan også få rådgivning til implementering og teknisk integration af ny teknologi, hvis du vil være sikker på, at du indkøber præcist det, som du har brug for, og på bedste vis løser din digitale udfordring.  

Indenfor e-handel kan du f.eks. søge rådgivning til: 

  • E-handelsplatform, webshop- og systemvalg, betalinger 
  • Produktkonfiguration, chat og anden specialudvikling for e-handel 
  • Besøgsdataanalyse, konverteringsoptimering, Business Intelligence 
  • Kundegenkendelse, mersalg, dynamisk platform 
  • Online markedspladser 
  • Systemintegration, ERP, PIM, lager og logistik 
  • Datadreven markedsføring, søgemaskineoptimering (SEO/SEM), e-mail automation 

Det kan pengene f.eks. bruges på:

  #1  Etablering og opstart af e-handel

Er du endnu ikke kommet i gang med e-handel? Så er dette den perfekte mulighed for at komme i gang – og måske endda indhente det tabte. Vi har den nødvendige viden og erfaring, der sikrer at du kommer godt fra start og inden længe er i mål med dine digitale drømme. 


  #2  Få styr på dine data med et PIM-system  

Hvis du allerede har en webshop, så kan du bruge tilskuddet på at få styr på dine produktinformationer. Med et PIM-system kan du både skabe bedre brugeroplevelser for dine kunder på tværs af alle platforme, og minimere det tidskrævende arbejde der er, ved manuelt at optimere produktinformationen på de forskellige kanaler. 

  #3  Optimere din webshop og digitale markedsføring 

Du kan også bruge puljen på at optimere din webshop eller digitale markedsføring. Vi analyserer gerne din webshop og kommer med konkrete forbedringsforslag, der vil skabe værdi for din online forretning.

Hvem kan søge?

For at kunne søge om tilskuddet på de 100.000 kr., kræver det at din virksomhed er karakteriseret som en lille eller mellemstor virksomhed (5-249 ansatte). Derudover skal digitaliseringsprojektet kunne tilføre en væsentlig ny viden til din virksomhed.  

Obs: Erhvervsstyrelsen stiller et krav om medfinansiering enten ved at bidrage med et tilsvarende beløb eller ved at stille virksomhedens timer til rådighed for projektet. 

Sådan får du fingerne i puljen

Tilskudspuljen åbner for ansøgninger d. 20. april, og foregår efter først til mølle. Du skal derfor skynde dig, hvis du vil have fingere i puljen – der er rift om midlerne!  

Hos Smartpage er vi godkendt til at gennemføre SMV:Digital-projekter og vi hjælper dig gerne med alt fra at definere et projekt der skaber værdi for din forretning, til at skrive selve ansøgningen.

Vil du vide mere?


Vil du høre mere om mulighederne med SMV:Digital? Så skriv eller ring til Mikkel Ulstrup der er SMV:Digital Rådgiver


Mikkel Ulstrup

Partner - CTO/Solution Architect  |  (+45) 50 90 14 96  |  mu@smartpage.dk