Få et tilskud på 100.000 kr.

Har du et digitalt projekt i tankerne, men mangler midler for at komme i gang?

SMV:Digital åbner for ny ansøgning til digitale projekter

Digitale systemer, løsninger og processer sker overalt omkring os. Det er her, hvor mange virksomheder høster deres vækstpotentiale og opnår nye resultater.

Men en digitalisering kan for mange virke som en tung (og dyr) opgave.

Det kan du lave om på ved at søge om et tilskud på 100.000 kr. fra SMV:Digitals tilskudspulje, til køb af privat rådgivning om digital omstilling og udvikling af e-handel.

Ansøgningen åbner d. 27 sep. kl. 9.00!

SMV:Digital udlodder ny pulje på 100.000kr. til digitale projekter - Smartpage

Hvad kan jeg søge til?

Tilskuddet på de 100.000 kr. er for dig, der har en idé til et digitalt projekt, der kan forbedre din forretning, men har brug for en privat rådgiver til at komme i gang med eller gennemføre projektet.  

Du kan også få rådgivning til implementering og teknisk integration af ny teknologi, hvis du vil være sikker på, at du indkøber præcist det, som du har brug for, og på bedste vis løser din digitale udfordring.  

Indenfor e-handel kan du f.eks. søge rådgivning til: 

 • E-handelsplatform, webshop- og systemvalg, betalinger 
 • Produktkonfiguration, chat og anden specialudvikling for e-handel 
 • Besøgsdataanalyse, konverteringsoptimering, Business Intelligence 
 • Kundegenkendelse, mersalg, dynamisk platform 
 • Systemintegration, ERP, PIM, lager og logistik 
 • Datadreven markedsføring, søgemaskineoptimering (SEO/SEM), e-mail automation 

Det kan pengene f.eks. bruges på:

  #1  Få styr på dine data med et PIM-system  

Hvis du allerede har en webshop, så kan du bruge tilskuddet på at få styr på dine produktinformationer. Med et PIM-system kan du både skabe bedre brugeroplevelser for dine kunder på tværs af alle platforme, og minimere det tidskrævende arbejde der er, ved manuelt at optimere produktinformationen på de forskellige kanaler. 

  #2  Etablering og opstart af e-handel

Er du endnu ikke kommet i gang med e-handel? Så er dette den perfekte mulighed for at komme i gang – og måske endda indhente det tabte. Vi har den nødvendige viden og erfaring, der sikrer at du kommer godt fra start og inden længe er i mål med dine digitale drømme. 

  #3  Nyt eller opgradering af ERP-system

Få styr på jeres data og byg en stærk integration mellem jeres systemer. Vi kan hjælpe jer med at finetune eller finde det rette ERP-system til jeres behov - om det er til ordrehåndtering, leverandørdata, økonomi eller lagerstyring. Vi står klar med den rette viden til at løfte jeres forretning med ERP!

Hvem kan søge?

For at kunne søge om tilskuddet på de 100.000 kr., kræver det at din virksomhed er karakteriseret som en lille eller mellemstor virksomhed (5-249 ansatte). Derudover skal digitaliseringsprojektet kunne tilføre en væsentlig ny viden til din virksomhed.  

OBS.: Erhvervsstyrelsen stiller et krav om medfinansiering enten ved at bidrage med et tilsvarende beløb eller ved at stille virksomhedens timer til rådighed for projektet. 

Sådan får du fingerne i puljen

Tilskudspuljen åbner for ansøgninger d. 27. sep kl. 9.00, og foregår efter først til mølle. Du skal derfor skynde dig, hvis du vil have fingere i puljen – der er rift om midlerne!

 Sidste gang i april stod over 2.000 virksomheder i kø for at indsende deres ansøgninger, så det gælder om at være hurtig! 

Hos Smartpage er vi godkendt til at gennemføre SMV:Digital-projekter og vi hjælper dig gerne med alt fra at definere et projekt der skaber værdi for din forretning, til at skrive selve ansøgningen.

En større pulje kommer d. 13. okt!

SMV:Digital udlodder en pulje på 250.000 kr.! - og den kan du selvfølgelig også søge!

Ansøgningen til puljen åbner d. 13. okt kl. 9:00!

HAR DU BRUG FOR HJÆLP, SÅ TAG ENEDELIG FAT I OS!

 • Mikkel Ulstrup

  PARTNER & HEAD OF BUSINESS DEVELOPMENT
  (+45) 50 90 14 96
  mu@smartpage.dk

  "Har du brug for hjælp eller spørgsmål til din ansøgning til SMV:Digital? Send en mail eller giv mig et opkald, så står jeg klar til at hjælpe dig!"