Integrér oplysninger fra hele organisationen

Microsoft Dynamics 365 er et af de førende ERP-systemer. Dit ERP-system er med til at integrere alle oplysninger i organisationen, til en central database, så medarbejderne i din virksomhed nemt og effektivt, kan arbejde med nye data.

Der er flere ERP systemer, men især Dynamics AX skiller sig positivt ud. Du kan med dette ERP system integrere dine daglige aktiviteter og data i en sikker og intelligent database, samtidig med at der leveres relevante prognose værktøjer.

Hvorfor bruge Dynamics AX?

Smartpage tilbyder en e-handelsløsning fra Dynamicweb, der er fuldt integreret med din Dynamics AX. Din e-com løsning kan således konvertere og levere ensartede digitale oplevelser på tværs af forskellige kanaler og på forskellige enheder. Dynamicweb er fuldt integreret med Dynamics AX og kan implementeres hurtigt til både B2B og B2C løsninger.

Med Dynamicweb løsningen tilbydes du en implementeringsramme, der reducerer risikoen og giver dig mulighed for at implementere en ecommerce-løsning på en brøkdel af den tid, det vil tage at bygge den fra bunden. Vores løsning kan implementeres out-of-the-box eller stærkt tilpasset til at understøtte dine forretningsprocesser og brandidentitet.

Blog: Dynamicweb kåret til bedste Ecommerce platform

Muligheder med Dynamics AX

  »   Opret forbindelse til ethvert 3. parts system - inklusive integration til hele Dynamics-familien

  »   Indholdsstyring der giver fleksibilitet til at konfigurere indhold til internet og mobil 

  »   Produktinformation Management (PIM) til at berige og offentliggøre dine produktdata til kanaler

  »   E-handel til både B2B og B2C og selvbetjening for kunder

  »   Marketing til real-time personalisering, marketingkampagner og e-mails

Blog: PIM overtager hvor ERP stopper