Anvend NemID som loginløsning

Vi har som én af de få Dynamicweb partnere erfaring med at koble NemID sammen med din Dynamicweb løsning.

Og nej, login løsningen er ikke kun for offentlige virksomheder! Den kan også implementeres i din nuværende CMS-løsning. 

NemID er en login-platform, der blev udviklet for at gøre det lettere at logge på offentlige websites og netbanken, men i dag anvendes platformen også af mange private virksomheder, herunder Uno-X.

Den høje sikkerhed og fleksibilitet har gjort den digitale logindløsning så populær, at den nu også fungerer som en online juridisk lovlig underskrift.

Ved at integrere NemID med dit nuværende eller kommende website, kan du identificere og verificere brugerne, når de opretter et login og logger på dit website, samt lade dem underskrive aftaler digitalt.

Uno-X: Unik selvbetjeningsløsning med NemID-login

Hvad kan NemID bruges til?

NemID er ikke kun for offentlige virksomheder

Identifikation  

NemID kan bruges til på sikker vis at identificere de brugere, der opretter en profil på dit site. Ved at lade brugerne logge ind via NemID sikrer du, at der ikke bliver oprettet falske brugerprofiler, og at brugeren er den, han/hun udgiver sig for at være. 

Derudover er brugeren fri for at huske på endnu et brugernavn og password, og du slipper for at skulle håndtere glemte login-oplysninger.


Verificering 

Har du brug for et login-system, der kan verificere brugeren, så du er sikker på, at brugeren overholder visse regler eller krav, er NemID en god løsning. 

Det var bl.a. tilfældet ved Uno-X, der i forbindelse med udstedelsen af deres Uno-X kort, har brug for at kunne tjekke om brugeren er reel og kreditværdig, inden de udsteder benzinkortet.

Signering  

NemID er, som tidligere nævnt, en juridisk gyldig digital underskrift. Har du brug for, at brugerne kan underskrive aftaler digitalt, er login via NemID en smart løsning. Her kan du nemlig tilbyde brugerne at underskrive digitalt. 

KAB, der udlejer boligerne i København-området, anvender NemID til login. Der gør det nemt for deres brugere at underskrive online dokumenter i forbindelse med lejekontrakter og lign.

NemID er en sikker, attraktiv og brugervenlig login-løsning, som langt største delen af danskerne kender, anvender og har tillid til. 

NemID nøgleapp gør det (endnu) mere brugervenligt

Det digitale nøglekort gør brugeroplevelsen endnu lettere. Ved at downloade NemID Nøgleapp'en er nøglekortet altid lige ved hånden - dermed slipper brugerne for at skulle finde pung og kort frem og indtaste de 6 cifre. Nøgleapp'en forbedrer især brugeroplevelsen på de mindre skærme. 

Derved fjernes undskyldningen om, at NemID er tidskrævende og besværlig at anvende på løsninger, der hovedsageligt tilgås via smartphonen. 

Nøgleapp ’en er lige så sikker som papkortet!

Nøgleappen kan hentes til iPhone her og Android her.

Fordele ved at anvende NemID som login

  • Du får en sikker og stabil login-løsning
  • Den velkendte loginløsning er med til at øge troværdigheden og tilliden til dit site
  • Brugerne skal ikke huske på endnu et brugernavn og login
  • Du slipper for at skulle håndtere glemte login-oplysninger
  • Ingen uvedkommende kan få adgang og sitet er svært at hacke
  • NemID nøgleapp’en giver en bedre og mere integreret brugeroplevelse 

Blog: Overholder din webshop kravene om kundeautentifikation (SCA)?

Vi har erfaring med at integrere NemID til Dynamicweb

Vi er én blandt få Dynamicweb partnere, der har erfaring med udvikling og integration af login via NemID.

Læs bl.a. vores casestory fra Uno-X, der fik en unik selvebtjeningsløsning med login via NemID. Uno-X havde behov for et loginsystem, der kunne verificere deres brugere og derfor blev NemID valgt. 

Vi har udviklet et software, der er nemt at integrere til din Dynamicweb løsning, og vi udvikler gerne noget, der passer til lige netop dit behov. 

Vil du høre mere om...


hvordan NemId kan integreres til din Dynamicweb løsning? Jeg kan fortælle dig om mulighederne.


Anders Ebdrup

CEO / Solution Architect  |  (+45) 24 94 88 47  |  ae@smartpage.dk