En overbygning til ERP

PIM bliver i stigende grad anvendt som en overbygning på ERP-systemer. Det overtager dermed rollen som omdrejningspunkt for ALLE produktoplysninger - også dem du ikke har i dit ERP endnu.


Oprindeligt var det meningen at ERP-systemet skulle være omdrejningspunktet for alle produktdata. Men med den kraftige stigning i kompleksitet i produktdata, oplever mange virksomheder at deres ERP-system ikke giver den nødvendige fleksibilitet til de nye krav.


Produktdata i PIM kan synkroniseres live med oplysninger fra ERP-systemet. Her kan produkterne beriges med yderligere tekst, specifikationer, billeder og lignende.

Blog: Hvorfor bruge Dynamics AX?

Fordele ved en tæt PIM & ERP Integration

Et PIM systems vigtigste formål er at indsamle og håndtere store mængder af komplekse produktinformationer. På den måde kan du effektivt distribuere oplysninger ud på alle kanaler.


Et ERP-system centraliserer forretningskritiske informationer og holder bl.a. styr på lagertal, kunderelationer, priser, indkøbsordrer og andre logistiske oplysninger.


Med tæt integration mellem PIM og ERP tilbyder opstår hel række muligheder for effektivisering. Det bliver muligt at indsamle og håndtere produktinformationer i god tid i PIM, før de selvsamme produkter er klar til at blive håndteret i et ERP-system.

Blog: Har du behov for et PIM-system?

Er PIM noget for dig?

Product Information Management er et system og en proces der kommer til at gribe ind i store dele af din forretning. Valget af implementering af PIM er derfor en strategisk beslutning.

Du får stor glæde og mange fordele ved at implementere PIM, hvis du oplever nogle af følgende:

  • Udfordringer med at holde styr på og indsamle dine produktdata
  • Kvaliteten af dine data er ikke tilfredsstillende
  • Det tager lang tid at samle data og få dem ud til f.eks. kunder, webshops og kataloger
  • Der er meget manuelt arbejde med at distribuere dine data ud i kanalerne
  • Der er aldrig data nok – altid noget der mangler
  • Det er en udfordring at få data hurtigt ud til forskellige markeder og på forskellige sprog
  • Mangler ét værktøj til at håndtere alt ovenstående - "single source of truth"

SMARTPAGE arbejder med de to mest udbredte PIM-systemer

 

 

Perfion PIM - Berig data ét sted

SMARTPAGE er Solution Partner hos Perfion. Det betyder, at vi er i direkte dialog med Perfion, og at vi bliver hurtigt opdateret på den nyeste viden, samt de tekniske muligheder. Som nogle af de få, kan vi både rådgive og lave integrationen imellem Perfion og Jeres løsning.

 

 

Optimér arbejdet med produktdata

Med Dynamicweb PIM kan du reducere antallet af applikationer og integrationer, da PIM er integreret i All-In-One platformen. Som Premium Solution partner hos Dynamicweb er vi altid opdateret på den nyeste viden og tekniske muligheder.

Vil du vide mere om PIM? Jeg kan fortælle dig om mulighederne.


Christian Thoft

Digital Business Consultant  |  (+45) 71 99 47 77  |  ct@smartpage.dk