Sælg mere med et PIM-system

| Kundernes forventninger er skyhøje

Kunderne forventer et højt informationsniveau, let tilgængelighed og gennemsigtighed. Prisen for ikke at have styr på dine produktdata kan derfor - i værste fald være tabt omsætning. Simpelthen fordi dine potentielle kunder ikke kan finde dine produkter hverken på Google eller i din webshop.

Nuancerede produktbeskrivelser er altafgørende for om Google finder og præsenterer dine produkter før konkurrenternes. Samtidig er det teksten og billederne, der sælger dine produkter, og det er derfor vigtigt at begge dele findes i den rette kvalitet, er fyldestgørende og opdaterede.

Dette sikrer du ved at implementere et PIM system. Nogle af dine kunder vil også snart forudsætte, at du kan levere data direkte til deres egne IT-systemer og webshops - dét kan et PIM system også hjælpe dig med.

Effektiviser vedligeholdelsen af dine produktdata

Er du en virksomhed med et stort produktsortiment, kan det være et omfattende arbejde at skulle opdatere og vedligeholde alle produkttekster, priser, billeder og lignende. Især hvis du sælger på tværs af landegrænser, og derfor skal præsentere dine produkter på flere sprog.


Derudover er der flere og flere virksomheder, der stiller krav til deres leverandører, når de skal levere produktdata til deres egne systemer, webshops og lignende. 

Løsningen er et PIM system.

 

PIM = Product Information Management

Product information management er et værktøj, der samler alle jeres produktdata ét sted. 

PIM-systemet giver dig overblik over dit varesortiment, og gør det let at håndtere ændringer i produktdata, der automatisk opdateres på dit website, i dit produktkatalog, på alle prislister, i apps osv. 

PIM kan placeres i tæt relation til dit ERP-system og alle de salgskanaler der publicerer dine produktinformationer.

 

| Fordele ved implementering af PIM

  • Alt dit arbejde med produktdata, er samlet ét sted 
  • Du får mere ensartet data 
  • Du får et stærkere værktøj til håndtering af produktdata 
  • Godt potentiale for større omsætning 
  • Et perfekt udgangspunkt for en omnichannel strategi 
  • En nemmere og hurtigere skalering af din virksomhed på nye markeder
 

"Har du spørgsmål til PIM, eller vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde? Så kontakt mig allerede i dag."

Relaterede blogindlæg

Styrk din ecommerce strategi med produktdata

SMARTPAGE arbejder med de to mest udbredte PIM-systemer

 

Perfion PIM - Berig data ét sted

SMARTPAGE er Solution Partner hos Perfion. Det betyder, at vi er i direkte dialog med Perfion, og at vi bliver hurtigt opdateret på den nyeste viden, samt de tekniske muligheder. Som nogle af de få, kan vi både rådgive og lave integrationen imellem Perfion og Jeres løsning.

 

 

Optimér arbejdet med produktdata

Med Dynamicweb PIM kan du reducere antallet af applikationer og integrationer, da PIM er integreret i All-In-One platformen. Som Premium Solution partner hos Dynamicweb er vi altid opdateret på den nyeste viden og tekniske muligheder.