DanKaf

 

Integreret webshop på bare 60 dage

 

Hurtige fakta

Kort deadline

Kort, men realistisk projektplanlægning blev udarbejdet

Webshop i skyen

Løsningen er integreret til Dynamicweb PIM og Navision

2 x større ordre

Den gennemsnitslige ordre blev 2 gange større end forventet

Behovet

En digital platform der støtter DanKafs forretning

Målet var i første omgang at skabe en digital platform der understøtter DanKafs forretning. Samtidig var det et krav fra både DanKaf og Smartpage at løsningen skulle være gearet til videreudvikling. 

Hvor hurtig kan man komme i luften med en integreret webshop?

Som nystartet virksomhed er det vigtigt hurtigt at få etableret en digital platform, der kan understøtte den fremtidige udvikling. Derfor fik DanKaf designet og udviklet en integreret webshop på bare 60 dage.

Løsning

En fremtidssikret løsning

Målet var i første omgang at skabe en digital platform der understøtter DanKafs forretning. Samtidig var det et krav fra både DanKaf og Smartpage at løsningen skulle være gearet til videreudvikling. 

For at sikre dette, blev de grundlæggende behov og krav til websitet nu og på længere sigt afdækket ved projektets start. Smartpage hjalp desuden DanKaf med at fastlægge en digital strategi og opsætte målsætninger for websitet i form af KPI’er. Dette er med til at målrette det fremtidige arbejde med sitet. 

På baggrund af den digitale strategi og de afdækkede behov afgav Smartpage et forslag til arkitektur, indhold og integrationer, der sikrede DanKaf en færdig og fuldt kørende løsning 60 dage efter projektstart.

Det tekniske

PIM og Navision sikrer en effektiv og automatiseret løsning

DanKaf har fået en løsning der understøtter forskellige brugsscenarier og behov. Først og fremmest en informationsrig platform der emmer af den ekstra service, virksomheden tilbyder nuværende og potentielle kunder i forbindelse med den daglige kaffe brygning. Derudover gør websitets selvbetjeningsportal det nemt for eksisterende kunder at se og rette i ordre og bestillinger.  

Løsningen er integreret til Dynamicweb PIM, der sikre en organiseret og effektiv arbejdsproces med produktdata. En af fordelene ved at anvende Dynamicweb PIM er, at den er hurtig at implementere og samtidig begrænser antallet af integrationer, hvorfor netop Dynamicweb PIM blev anbefalet.

For at sikre en effektiv, moderne og automatiseret løsning, er webshoppen integreret til økonomisystemet Navision, der kobler webshop og ERP-systemet sammen. Derved undgår DanKaf at skulle flytte kundeordre fra webshop til et eksternt økonomisystem. 

Med integrationer til Dynamicweb PIM og Navision ligger hele webshoppen i skyen, hvilket igen er med til at fremtidssikre løsningen.

Projektledelse og rådgivning

Nøglen var skarp projektledelse

En stram tidsplan kræver skarp projektledelse og god kommunikation.

Der blev derfor udøvet et højt informationsniveau på tværs af de involverede parter. Dette var med til at sikre, at DanKaf kontinuerligt i processen kunne følge med i fremgangen og de følgende sprint. 

Kvalificeret rådgivning giver gode resultater

Uanset projektets længde, mener vi hos Smartpage at det er væsentligt at turde stille kritiske spørgsmål, med det formål at kunne give den bedste og mest kvalificerede rådgivning. Det var ingen undtagelse trods den stramme tidsplan.

Netop den ekspertviden og kritiske sans, vi hos Smartpage har indenfor PIM-systemer, integrationer, UX og design gjorde at valget af samarbejdspartner faldt på os.

Branche

B2B

Kunde siden

2018

Teknologier

Dynamicweb PIM 

Løsningen

dankaf.dk

Om Dankaf

DanKaf er Danmarks nye kaffeleverandør, der følger kaffen helt til dørs og sørger for, at alt bare fungerer. Dankaf leverer kaffemaskine og står for løbende opfyldning, rengøring og service af maskinen. Altså en kaffeaftale, hvor kunderne ikke skal bekymre sig om noget. DanKaf er et datterselskab under det store, danskejede kaffefirma BKI foods a/s, der siden 1960 har leveret kvalitetskaffe til danskerne. Med BKI i ryggen har de styr på forsyningskæden og kan garantere dig al den gode kaffe, du og dine kolleger har brug for.

 

"Har du spørgsmål eller vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, så ta' fat i mig allerede i dag"

Relaterede cases

GASA GROUP

Styrket europæisk position med NAV integreret B2B selvbetjeningsportal

Hyundai | Nic. Christiansen Group

Effektiv salgskanal designet til forskellige brands